Dagens outfit



Trenchcoat från H&M, vitt linne från Ullared, blommig kofta, flätat skärp och halsband från bikbok, jeansleggings och väska från H&M och skor converse :)

Urk..

Mår illa, och orkar inget just nu. Dagens outfit kommer senare!

Mat!

Ska dra iväg till stan och äta lunch med Anna. Vi ska till en grekisk restaurang och käka, ska bli gott! Hörs senare!

Hello Kitty - sött och.. mindre sött

Surfade runt lite och hittade en massa söta Hello Kitty prylar jag inte hade haft något emot att få :P



Jättesöt kamera!



Praktisk mobilladdare :)



MAC har gjort en Hello Kitty kollektion :P


Här följer några exempel där man har tagit Hello Kitty fenomentet lite väl långt..



Stackars katt! Den ser inte allt för nöjd ut..





Bilar känns väl ändå lite väl?





Hur läskigt är indet detta?! :O







Ja.. Vad säger man? Det är ju så man blir ju helt förstummad :S

30 september

Godmorgon!

Huvudvärken tar död på mig, ärligt.. Jag är allmänt död, men ska snart sätta mig och plugga. Vi får se vad dagen har att bjuda på!



Jag färgade mitt löshår i stockholm som ni kanske minns? Så här snygga var dom när dom låg och torkade ^^ Ser lite ut som råttsvansar :P

Jävla huvud..

Ligger och halvsover i soffan till Idol nu. Har så galet ont i huvudet! Känns som om mitt huvud ska sprängas eller något! :S Får ringa och boka tid till doktorn eller kanske optikern i morgon. Jag har haft så här ont i huvudet varje dag i några veckor nu, och det känns inte så kul >.<

Dagens outfit





Blus från bikbok, väst från H&M, linne från Rut mfl, strumpbyxor från bikbok, kängor från skopunkten, väska från H&M och halsband från bikbok :)

Shoppat på bikbok 2

Nu är jag hemma och har ätit pizza till middag. Var och hälsade på Tina på sjukhuset, och hon verkade må lite bättre. Gav henne lite pyssel så hon kan roa sig :P

Var inne om bikbok för att köpa ett par strumpor och det blev lite mer än så ^^



Zebramönstrad sjal, stickade svarta leggings och blommig kofta :)



Strumporna jag skulle köpa, knästumpor, fast det blev två färger och ett par leaopardstrumpbyxor.



Det blev lite mer smycken också :P

På väg

Nu ska jag dra mig in mot stan och Mölndals sjukhus för att besöka Tina. Anna följer också med. Förmodligen kommer hon behöva stanna tills i morgon, tyvärr. Men nu ska vi se till att underhålla henne lite :)

Har på mig nya kläder från bikbok, slänger upp en dagens outfit lite senare när jag är tillbaka :)

Måndagens Dagens outfit

Blev ingen dagens outfit i måndags av förklarliga själ, så här kommer den! :P



T-shirt köpt på loppis, vitt linne under har varit min kompis Sannas, jeansleggings från Gina tricot (som jag köpte i stockholm), kängor från skopunkten, kofta från Tommy Hilfiger, väska från H&M, halsband från Ur & Penn och ett gammal som jag inte minns var jag köpte det :P

Goodiebag

Har ju inte skrivit något om goodiebagen än! Här kommer den:





Nytt veckorevyn nummer
Veckorevyn kasse
Veckorevyn nyckelband
Lindh choklad med tranbär
Singel med carpark north
Te från Friggs
strumpbyxor från bikbok
T-shirt
Necessär
Diverse tävlingsformulär
Presentkort på en gratis latte från Wayhnes coffe
Pocketbok
Reztart banana choc
Doftprov på Britney Spears nya parfym
Skavsårsplåster från Scholl
Kräm för hård hud från Scholl
Shine duster från Osis
Softn' straight från Osis
The falsies volum express mascara från Maybeline



Blev lite irriterad på T-shirten vi fick av Veckorevyn. Storlek s/m men den ser ut som en xs. Känns ironiskt när Veckorevyn bedriver size hero kampanj och allt? Den ser kanske inte så liten ut på bilden, men den är ärligt pytteliten. :S

Var man dessutom på Afternoon tea party, fick man även plocka på sig det här:



Choklad från Anthon Berg
2 x 50 % på hela köpet på bikbok
Chansen att göra ett eget armband från pärlboden
Valfri make up produkt från Maybeline om man svarade rätt på tre frågor, jag valde ett läppglans :)

Blir irriterad på dom som klagar på goodiebagen, för som ni ser fick man en hel del prylar. Visst, den var kanske förra året, men då fick ju inte alla chansen att komma heller. Dessutom varför klaga på något som är gratis? Visst visst man fick betala 200 kr för att gå, men va tusan, går man på vissa klubbar och sånt får man ju betala nästan lika mycket och då får man inget alls. Lägger man ihop värdet på sakerna kommer man snabbt upp i 200 kr ändå. Jag menar, visst det är reklam det handlar om, det är därför man får saker. Men köper man själv en tröja från H&M blir det ju samma sak fast då har man betalat för den. Så var nöjda och tacksamma!

29 september

Godmorgon! Idag mår jag bättre, och ska försöka ta mig i väg och besöka Tina på sjukhuset om en stund. Jag hoppas hon får komma hem därifrån idag, inte särskilt kul att ligga där helt själv. Dom har helt begränsade besökstider också..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska försöka ta det lungt och så bara!

Mina blogawards outfits

Fick en önskan att visa mina outfits från blogawards, och det är klart jag ska det! Har helt missat ^^

Afternoon tea party:



Klänning från Odd Molly, leggings och väska från H&M, kängor från skopunkten, och armband från kappahl



Spetsklänning från Gina tricot, strumpbyxor från H&M, kängor från skopunkten, skinnjacka från Ullared, klockhalsbandet har jag fått av Tina och väskan kommer från Gina tricot :)



Sminkningen och håret :) Satte i click on extencions också, för lite extra glamour ^^

Dagens outfit

Så här såg jag ut idag :)



Halsduk från bikbok, fukspälsväst från cubus, kofta och leggings från gina tricot, fransväska från H&M, boots från skopunkten, tygkasse från forever21. :)


Shoppat på bikbok

Här kommer lite bilder på det jag köpte på bikbok idag :)



Lite basplagg behövs alltid! :D Två par svarta leggings och ett vitt och ett svart linne.



Svart kofta med guldpärlor och leopardklänning :)



Grå knästrumpor, två par strumpbyxor och ett flätat skärp :)



Två svarta blusar



Väldigt mycket smycken! Tre armband, snoddar, hårnålar, ett par örhänge, och sex halsband xD Köpte en halsduk också, men den visar jag när jag visar dagens outfit :P

Dag

Jag har försökt få träffa Tina på sjukhuset, men ingen ville hjälpa mig, och nu har besökstiden tagit slut. Sabla sjukhus! Men fick i alla fall höra av Tinas mamma att operationen gått bra, så sitter och väntar på att Tina ska ringa nu ^^

Mådde bättre så gick inom bikbok och blev kvar där ett tag :P På blogawards fick vi nämligen ett slags presentkort som gav oss 50 % på ett helt köp på bikbok, så därför passade jag på att köpa på mig massa ^^ Visar snart!


Allt blir inte som man tänkt sig...

Jäklar säger jag bara! Igår eftermiddag mådde jag lite bättre, och skulle följa Tina till tåget. Vi skulle precis gå ner till Hemköp inne i nordstan innan vi skulle till tåget, och där ramlar Tina ner för en trappa. Den är inte hög, men hon ramlar ändå riktigt illa och landar på sitt ben. Hon börjar genast gråta, och hon kan inte röra på det.

Ordningsvakterna, som varit och handlat på hemköp dom också, kommer rusande, och en man som jobbar på hemköp. Dom ringer efter en ambulans och väntar med oss. Jag har inte direkt någon tidsuppfattning, men vad jag räknat på i efterhand måste det tagit minst en halvtimme, kanske till och med en timme allt som allt innan ambulansen kom.

När den kom bestämde dom sig för att ta med Tina till ortopeden i Mölndal, för dom trodde att hon hade stukat benet illa. Tina fick smärtlindring och sånt av dom, och dom lindade foten. Det var tur, för sen fick hon inte träffa doktorn på ungefär 6 timmar. Och sen blev det väntan till röntgen och efter också.

Det visade sig att Tina hade brutit båda benen i smalbenet, och hon skulle behöva bli opererad. Så hon fick stanna under natten. Klockan var halv tolv innan hon kom till sin avdelning och jag och Anna åkte hem. Anna hade kommit typ en timme tidigare så jag kunde få lite mat. Tina fick inte äta eftersom hon ska opereras idag.

Dom sa förresten att hon förhoppningsvis skulle opereras idag, och i så fall hade hon ju inte fått äta idag heller. Så omänskligt liksom :O Men nu var hon näst i tur till operation när jag pratade med henne för en timme sen, så förhoppningsvis blir det bra. Hoppas du mår bättre snart Tina!

Ska ge mig i väg dit kl 14 när besökstiden börjar. Mådde sämre igår kväll igen, men nu är det lugnt så får hoppas det stannar så!

Blogawards-galan

Jag och Tina kom till galan en kvart efter att den öppnat, och det borde vi nog inte gjort. Kön var hur lång som helst, och fick stå där och vänta ett tag. Kändes lite fånigt, och än en gång stannade massa turister och tittade undrande på vad som hände.

Man kände sig väldigt glamourös när man gick under kristallkronan och upp för den stora stentrappan inför alla. Nästan som man var en del i något utvalt sällskap, lite VIP-feeling. Svårt att beskriva, men det kändes bra ^^

När man kom in var det verkligen miljontals människor där inne. Jag vet att det är att överdriva, men det ändes så. Dom borde kanske valt en större lokal, eller begränsat antalet besökare något, för det var svårt att andas xD Vi som var över 18 hade fått ett vitt band runt handleden, och kunde gå in på en särskild del av lokalen där alkohol serverades. Inte för att jag dricker då, men Tina tog sig en drink och vi stod där och spanade på alla människor.



Såg en del "kändisar". Krockade med Bobby, och ursäktade mig fint. Han stod och pratade med tidigare idol-finalisten Alice Svensson. Såg även Laila Bagge, och hon såg precis likadan ut som hon gör i TV. Samma miner och allting. Hon hade ett gäng tjejer runt sig som verkade mycket intresserade av vad hon hade att säga. Sen fanns givetvis en massa blogg-kändisar där, men det säger lite sig själv.

Jag såg Foki, och även nu var hon omringad av en massa tjejer. Eftersom hon är en av få bloggare vars blogg jag faktiskt läser regelbundet och gillar, passade jag också på att bli fotad med henne ^^ Berättade att hon var min favoritbloggare, och hon blev jätteglad och gav mig en kram. Hon var väldigt söt och trevlig helt enkelt ^^



Sen började själva galan. Blev irriterad när jag upptäckte att bara de nominerade fick sitta, och vi andra fick stå runt dem. Känns som att det inte borde varit så svårt att sätta fler stolar. Men men.. Det var trångt att stå där, en tjej bredvid mig knuffade på mig hela tiden och försökte tränga sig fram. Men det var kul att se alla som vann! Stort grattis till er!





Locenville delade ut pris också ^^

Tycker dock galan kunde bli lite mer anpassad till killarna. Dom flesta saker att göra handlade om smink och tjejkläder och sånt, och visst att killar också kan gilla smink, men kläder från Bikbok kommer dom nog inte riktigt i. Tyckte lite synd om Andreas Wijk som van 2 x prensentkort på Bikbok. Men han var i och för sig glad ändå, och det borde han ju vara, han vann två pris! ^^

Kvällen led mot sitt slut för de under 18, och jag och Tina drog vidare till Café Opera (själva klubben eller baren eller ja). Vi var mest intresserade av att se Locenville, så det var lite segt att hänga där. Var också mycket folk och det fanns ingenstans att sitta. Men det var trevligt att se dom spela sen!

Vi tog en Taxi till hotellet efteråt. Är ganska säker på att han lurade oss, han körde åt helt fel håll först, tills jag frågade honom om han verkligen var säker på att han visste vart hotelllet låg. Då vände han och körde åt andra hållet, fast på nån annan gata. Jäkla typ.

Var i alla fall nöjd med kvällen och dagen. Det var trevligt helt enkelt! Fick med oss varsin Goodiebag hem, men skriver om vad som var i den lite senare :P

27 september

Godmorgon!

Somnade jättetidigt igår, eller ja, halv tolv hann den nog faktiskt bli, men därför blev det ingen mer uppdatering igår tyvärr, jag var så trött. Jag blir alltid trött när jag åker tåg, konstigt :S

Idag åker Tina hem, tråkigt. Jag mår inte kanon idag precis, men vi behöver ju inte gå in på det, inte så kul att höra. Hoppas på att jag mår bättre snart i alla fall så jag kan följa Tina till tåget. Annars får Anna göra det, tur att jag har en snäll flickvän :)

Tänkte skriva lite mer om galan snart, så hold on ^^

Shopping

Nu drar jag och Tina in till stan och shoppar innan vi tar tåget hem, hör av mig senare!

Afternoon tea party

Jag och Tinute och shoppade lite innan tea party, för vi hade blivit klara tidigt. Sen var vi tidspessimister och bestämde oss för att börja leta upp var vi skulle vara när det var en timme kvar. Vi var vid Kungsträdgården då, så det var väldigt nära, men det tog oss ändå lite tid. Anna fick försöka hjälpa oss över telefon med vart vi skulle.

När vi till slut hittade det, hade vi ändå massa tid kvar, och då gick vi och satte oss på en uteservering precis bredvid typ och spanade på alla som kom. Det syntes ganska väl tyckte jag vilka som var bloggare. Framför allt på de väldigt modemedvetna kläderna, men också på att vi inte var ensamma om att gå vilse :P





Vi fick roa oss bäst vi kunde medan vi väntade, och kameran var givetvis med ^^ (Jäkla pantburk som förstör bilder)

Dom hade gjort det jättefint utanför ingången, med en rosa matta, kristallkrona och ballongen, och man kände sig ganska utvald när man gick in där. Massa personer samlades runt omkring och stod och betraktade den alla tjejer, och de få killarna, och undrade vad tusan som pågick :P En turist frågade mig vad det var för något, och jag fick förklara så gott jag kunde ^^

Väl där inne fanns det massa saker att göra; man kunde få massage, man kunde bli sminkad, göra sitt eget armband, vara med i massa tävlingar och mumsa på massa fika. Det var massa folk där, och det kändes som om dom bara blev fler och fler ^^



Jag kunde inte låta bli att röda-mattan-posa lite :P

Jag och Tina vandrade runt där och kände oss lite borttappade men vi var (iaf jag) tvungna att testa att vara med och tävla och kolla runt lite :P



Foki var där, och ständigt omringad av fotografer och fans ^^

Inne på scenen pratade lite olika människor. Någon var make up artist och lite så som gav tips och pratade lite allmänt. Senare mot eftermiddagen var det modevisning med bikboks vinterkollektion, men först ropade dom upp vinnarna i dom olika tävlingarna.

Och jag vann! Jag stod där helt i mina egna tankar, och visste faktiskt inte ens riktigt vilken tävling dom höll på att prata om just då, när jag hör hur dom ropar upp mitt namn! :D Jag fick gå upp på scenen (lite pinsamt, jag snubblade lite) och ta emot mitt pris och krama dom från Veckorevyn. Jag vann en helårsprenumeration på Veckorevyn, så snacka om att jag blev glad! :P Jag köper ändå alltid den tidningen, haha, nu sparar jag dom pengarna ^^

'

Chefredaktören på Veckorevyn och Schwartskopfs hårstylist ^^

Sedan började eftermiddagen lida mot sitt slut och alla drog sig tillbaka för att göra sig i ordning inför kvällens gala :)a var


26 september

OMG vad trött jag är säger jag bara! xD Jag har sovit som en sten och tydligen snarkat och snövlat så Tina inte kunnat sova ^^ Fast hon snarkade nu hela morgonen, så antar att det är jämt :P

Igår var en låååång, men rolig dag. Har precis lagt in bilderna på datorn, så slänger in dom om en liten stund :) Ska bara vakna lite lite till först haha :P

Idag väntar shopping och lite så innan vi tar tåget hem. Trör det går vid typ halv fem, och sen är vi hemma i Göteborg vid åtta. Får kolla upp det lite nogrannare ^^


Efter galan

Herre Gud vilken lång dag! Som ni märker har det blivit dåligt med inlägg, men jag har haft fullt upp idag. Bilder och sånt ska jag försöka lägga upp i morgon, men nu är jag helt för död för det.

Kan dock sammanfatta dagen snabbt: Vann en helårsprenumeration på Veckorevyn, träffade Foki och blev fotad med henne, klämdes ihjäl av alla miljoner människor, såg Locenville uppträda på Café Opera osv. ^^

25 september

Godmorgon!

Ännu en gång sitter jag i den fluffiga stora hotellsängen och skriver. Jag sov som en sten i natt, och vaknade bara en gång av att Tina snarkade så typ hela hotellet hörde ^^ Nej, kanske inte riktigt men.

Nu blir det till att duscha och klä på sig för att sen vandra ner till hotellfrukosten och hugga in. Ska bli gott, jag är hungrig ^^



Min söta cupcake som jag åt igår kväll ^^

På tåget



Jag och Tina roade oss på tågresan ^^

Jag <3 Stockholm

Jag gillar stockholm. Jag har hittat en del trevligt att shoppa idag också. Var i Marc by marc jacobs butiken också, men den var en besvikelse efter butiken i New york. Allt var mycket dyrare här, men köpte ett wishbone halsband i alla fall, som jag ville köpa redan i New York, men då blev det inte av.

Köpte även en paljettväst, väskan som ni redan sett i min dagens outfit, en ögonfransböjare och ett armband. Det blev även hårfärg till min hårfärlängning som jag precis färgat. Den ligger på tork nu ^^



Utsikten från vår balkong :)

Dagens outfit

Här kommer en dagens outfit :P



Skjorta från Acne, jeansleggings från ullared, boots från skopunkten, väska från H&M som jag köpte idag :)

Sega Kajsa

Hejsan, och ett riktigt sent godmorgon! :P

Just nu bloggar jag från en mjuk och mysig hotellsäng i Stockholm. :D Som ingen säkert missat är det blogawards i morgon, och jag och Tina är på plats så klart. Vi ska ha en supermysig helg här i Stockholm hade vi tänk, med shopping, och allmänt mys :D

Nu sitter vi och tittar på Bones och käkar godis. Sängen här är superskön! Ser fram emot att sova i den xD

Dagens outfit

Här kommer en sen dagens outfit :P Tina är här och vi har precis ätit middag och tittat på idol :D Nu ska jag tona mitt hår så det matchar mitt nyköpta löshår :P

Ingen charmig bild precis men men ^^



Stickad tröja från H&M, leggings från Gina tricot, skor från skopunkten, väska från ullared och halsband från Ur&Penn.

Tina kommer!

Har varit duktig och städat massa idag. Bor mycket bättre nu än jag gjorde i morse, och det är ju skönt :)

Om två timmar kommer Tina och då blir det typ myskväll här, eller kanske något annat kul :P

Morr!

Anna och jag var precis nere i vårt förråd, och upptäckte att det hade varit inbrott där och att dom hade rotat igenom massa av våra lådor. Vi saknade inget mer än ett cykellås vad vi vet, men det känns fortfarande så jävla surt, och kränkande också faktiskt. Man låser in sina saker för att ha dom i fred. Vad är det folk inte förstår med det? Dessutom hade vi precis städat, och nu fick vi städa igen. Idiotjävlar!


23 september

Godmorgon bloggen!

Nu skulle jag egentligen suttit på tåget mot Alingsås för att träffa min grupp och sen gå på föreläsning, men jag mår inte särskilt bra idag, så får plugga för mig själv här hemma eller nått. Har svinont i magen och tycker lite allmänt synd om mig själv. Tragiskt va? xD

Men men, mår man dåligt så gör man. Ska trots allt försöka städa undan lite här hemma. Som sagt, åker inte några prylar på sin plats snart, kommer inte Tina få plats när hon kommer i eftermiddag. Ska försöka piggna till tills dess också.

Hade grymt svårt att släpa mig upp i morse. Jag är så ingen morgonmänniska ^^ Men nu är jag uppe i alla fall, och jag tror inte jag kan somna om även om jag verkligen försöker. Får testa i eftermiddag eller något, och sova middag :P

Nej, nu ska jag göra ett försök att göra något vettigt. Vi hörs under dagen!



Hittade denna söta bilden sen vår utklädningsdag i nian. Haha det var grymt kul att åka buss som utklädd. Hittar ni mig? :P

Zzzz

Nu ska jag sova, äntligen! :O

Jag och Anna håller ju som bekant på att göra om hemma, och därför ser det ut som om en bomb slagit ner hemma hos oss. Så vi har försökt få det lite mindre bomb-likt, för i morgon kommer Tina hit, och om inte det blir mer ordning kommer hon typ inte få plats i vår stora trea. Det är lite bedrövlig när man har så mycket saker :O
 
Var i stan och köpte hårförlängning innan idag förresten! Vill ha långt och fint hår nu till blogawards :P Köpte sån clip on version, så jag slipper sova med det, och kan ta av och på det hur jag vill. Hoppas det blir bra också. Måste tona håret lite mörkare så det matchar håret i morgon xD

Nej som sagt, sova var det. Godnatt sötisar!

Skåne

Har ju helt glömt att lägga upp bilderna från när jag var hemma! Här kommer dom ^^



Träffade mina söta morföräldrar :)



Vi var ute och käkade supergod mat :D



Morfar vad glad ^^



Anna och jag försöker se söta ut, men det går sådär för min del i alla fall :P

Var jättedålig på att fota, måste verkligen bli bättre på det!

Sockersug

Blev sockersugen nu. Jag och Anna gjorde världens godaste och enklaste efterrätt igår. Jordgubbar, honungsmelon och granatäpple med grädde. Mums! Ska nog se till att käka det som blev över lite senare ^^



Tyvärr lite dålig bild xD

Mätt!

Gud vad mätt jag är! Har precis käkat rostbiff och potatissallad till "brunch". Supergott och enkelt och bra ^^

Nu sitter jag och ska försöka plugga lite mer. Ska försöka hitta ännu mer fakta om outsoursing. Var på vårt bibliotek i hammarkullen, men dom hade ingenting alls. Fan vad svårt det ska vara då!


Dagens outfit

Här har ni en slapp dagens outfit ^^



Leggings och turkos kort tröja från Gina tricot, svart linne från Rut mfl och halsband med dalahäst köpt på loppis


22 september

Godmorgon!

Jag vaknade inte förrän nu precis, och ändå gick jag och la mig typ 11 igår. Gud, jag måste ha sovit 12 timmar! :O Antar att det var min kropp som såg chansen att ta igen sig lite. Är fortfarande trött som tusan, men kanske bättre ändå.

Idag ska jag jobba hemifrån. Jag gjorde en hel del igår kväll medan jag tittade på idol, men det är skitsvårt att hitta något vettigt om outsourcing. Dessutom, väldigt tråkigt ämne. Men men :P

Ska snart lägga mig i ett varm bad, tusen gånger härligare än att duscha ^^ Och sen ska jag nog ta mig in till stan och kolla runt lite. Saknar lite saker till min bloggaward-outfit. Sen ska jag till biblioteket och hitta böcker om det förbannade outsoursing.

Nej, nu ska jag sätta fart! Eller nja.. ska nog spela lite spel på internet först ^^

sömn sökes

Nej vet ni vad? Jag är så trött att det känns som jag ska falla ihop vilken sekund som helst! Jag vet att jag varit tråkig med bloggen idag, men känner mig så stressad med allt som ska hinnas med. Ska förhoppningsvis kunna vara bättre i morgon!

Godnatt söta läsare! :*

Home!

Äntligen är jag hemma och har en stund över! Slutade tre, men tåget jag skulle med kunde inteköra vidare, för tydligen hade någon hoppat framför tåget i Lerum. Eller, det är vad vi tror i alla fall. Var i alla fall inte hemma förrän typ 5 och sen åkte vi och handlade och sånt.

Nu sitter jag och är snuskigt hungrig medan maten är i ugnen. Ska se till att fixa med den nu :P

Puss på er!

21 september

Godmorgon!

Ska snart dra i väg till skolan, men har lite tid över. Just nu sitter jag och studerar Lucy när hon äter. Hennes matbitar är lite stora, så hon kämpar helt mycket och ser lite ut som en grottmänniska ^^

Idag ska vi ha redovisning av vårt grupparbete. Känns lite läskigt, men det ska nog gå bra.

Bjuder på en snygg bild när jag lekt med effekterna på min webcam :P Sexigt va? ;)


Dagens outfit

Bjuder i alla fall på en dagens outfit. Tyvärr blev det ingen bra bild, så bjuder på två halvfula i stället :P Men men, så kan det gå när regnet har förstört ens look ^^

Kofta, leggings och halsband från H&M, skärpet har varit mammas eller pappas, boots från skopunkten, jacka från ullared och väska från Marc jacobs.


Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Var en runda i stan efteråt och köpte lite saker till bloggawards. Herregud, det är på lördag liksom!

Idag, i alla fall just nu, kommer jag ta paus från bloggandet. Jag mår inte särskilt bra. Puss!

Morgonen

Ja så var det måndag igen och jag ska snart i väg till skolan för grupparbete. Är inte så värst trött av nån anledning, vaknade till och med en halvtimme innan klockan ringde, men antar att jag vaknade på rätt ställe i sömnkurvan eller nått :P

Sverigedemokraterna kom in i riksdan i natt, men jag antar att det inte är många som har missat det. Jag är upprörd, för som ni vet har de en politik som är fientligt inslällda till hbt-personer som mig själv. Jag tycker det känns upprörande och skrämmande på samma gång, att ett parti, som inte har några mer åsikter än att dela in folk i vilka som är värda något, och vilka som inte är det. Vi är alla lika mycket värda, och dom som på något sätt inte förstår att vi är det, kan ju gå och gräva ner sig nånstans. Sverige är inte annat än mark, och vi borde alla ha lika rätt till den. Hur kan man äga gräs och sjöar liksom?

Jag funderar faktiskt på att engagera mig mer politiskt, och kanske gå med i ett parti, för jag känner att jag vill kunna påverka mer än jag gör nu. Jag vill att Sverige inte ska tolerara främlingsfientlighet, och jag vill inte att vi ska bli indelade efter värde, för då kan vi lika gärna åka tillbaka till andra världskrigets tyskland.

Nej, nu har jag predikat tillräckligt! :P Som ni märker är jag bara ledsen, och tar personligen illa upp att det finns så många rasister därute..

Morr..

Pinsamt Sverige, pinsamt. Det är allt jag har att säga om valet.

Nu ska jag sova, och i morgon blir det skolan för möte med min grupp. Blir förhoppningsvis inte så långvarigt så jag hiner/orkar ta en tur till stan sen och leta efter en väska till bloggawards, och någon form av jacka. :)

Godnatt!

Politik

Sitter och stör mig på att alla partier är dumma och går ihop till två jävla block så att det bara är två val man har. Uselt! Jävla majoritesregering, lönt att ha olika partier då? Nej..

Som ni kanske förstår tittar jag på valvakan på tv4. Urk..

Äntligen hemma

Äntligen hemma! Borta bra men hemma bästa stämmer så jäkla bra! Orkar dock inte skriva särskilt mycket, finns inte mycket att säga. Jo, fick skjuts av mormor och morfar in till malmö och jag övertalade dom att köra på loppis i limhamn med mig. Hittade ett beige linne för 10kr, ett halband för 30 kr och en tröja från Marlene birger för 25 kr. Trevligt trevligt!

Nu ska jag slappa lite och sen ska jag samla kraft att åka till maxi och handla lite mat till oss :P

My's bilder

Är hemsk och tittar lite i Mys bilder (förlåt My!). Titta vilka söta bilder jag hittade :P



Lilla Lucy ser skum ut ^^



Söt bild på My från Liseberg :P



Molly kör visionär-stilen ^^



My var en söt Lucia hos sin simklubb i julas :')



Kolla min bränna! xD Förra sommaren på Gran Canaria :P



Jag är röd på axlarna, och vi posar så sött vi kan :)



Aww, shoppinggänget ^^ Eller ja inte pappa, han var nog mest missnöjd :P

Snart hem

Godmorgon!

Här sitter jag i ett tomt jättehus. Mamma och pappa har dragit i väg på någonting med raggarbilar (dom är sånna nördar xd) och My är vid nån sjö och paddlar med sin simklubb. Anna är ju här förstås, men jag sa till henne för nästan en timme sen att hon kunde lika kvar i sängen och vakna till, men i stället somna hon om som en sten. Går inte att lita på henne när det finns en säng i närheten xD

Ska snart börja klä på mig och sånt, och sen kommer morfar och kör oss till Malmö. Han är så söt min lilla morfar :P Ska bli skönt att komma hem, jag kan inte slappna av lika bra när jag inte är hemma.

Ikväll blir det valvakan och godis framför tvn. Mycket viktigt, och förhoppningsvis underhållande att titta på :P Jag älskar politik, och har faktiskt varit duktig (enligt mig själv) och tittat lite på debatter nu så innan valet. Jag har redan röstat, så den biten är klar. Nu återstår bara att se hur resultatet blir. Ser fram emot det!

Nej, nu ska jag minsann skaka liv i Anna och tvinga henne att roa mig, jag har tråkigt ^^ Puss på er!

Sova!

Så, nu är jag ledig igen från umgänge, men nu tänker jag minsann sova! Är helt tokigt trött!

Vi hade jättemysigt och åt skitgod mat. Jag åt plankstek, helt galet gott. Förr var det min absoluta favoriträtt, och när jag var med familjen på semester och vi var ute och åt, levde jag typ på det. Är nog inte min favorit längre, men fortfarande smarrigt.. :P

Fick massa pengar av mormor och morfar i födelsedagspresent, av mamma och pappa också för den delen. Fick presentkort av min syster på Gina Tricot också, och en ram med bilder på mig som hon hade satt ihop. Fick massa annat smått och gott också, men bilder och allt sånt får komma upp i morgon när jag är hemma igen. Vi åker från malmö lite över ett och är hemma igen vid fyra.

Det är intressant att det här inte alls känns som hemma för mig längre. En ganska konstig känsla, jag hör ju inte hit, mina saker finns inte här. Älskar verkligen min lägenhet och mitt liv i Göteborg, och är glad att jag flyttade. Inte för att jag inte älskar min familj och så, för det gör jag, men det är verkligen underbart att bo själv och själv få bestämma ^^

Nu ska jag som sagt krypa till sängs och sova så länge jag någonsin kan. Har varit sjukt trött hela dan. Antar att det var för att vi inte kom i säng förrän typ halv tre i natt och sen väcktes vi av My vid halv tio. Jag är van vid att få många timmars sömn, jag behöver det för att funka xD

Godnatt kära läsare, så hörs vi i morgon!

seg

Har äntligen en stund över till bloggen :P Är i ordninggjord, och om en timme kommer min mormor och morfar hit och sen ska vi till restaurangen och äta. Det ska bli trevligt, och gott ;D

Anna är söt och snäll och hjälper mamma med deras krångeldator. Det funkar typ inte att skriva ut bilder till skivor och sånt. Jäkla maskin, seg är den också..

Får se om jag lyckas få upp lite bilder senare, och dagens outfit så klart! Har på mig min klänning från Michael Kors, väldigt nice ^^

Skåne

Godmorgon!

Sitter vid mina föräldrars dator och skriver, därför blir det även idag mycket snålt med uppdateringar. Idag ska jag umgås med min familj helt enkelt, kanske besöka Trelleborg och sen i kväll ska vi ut och äta med familjen och mormor och morfar.

Hoppas ni får en fin dag! Bjuder på en bild ur arkivet eftersom jag inte har några bilder på denna datorn :P



Jag saknar verkligen New York xD


Dagens outfit

Jodå, jag lever, tro det eller ej. Som sagt, dåligt med uppdateringar idag, men så går det när man sällan är hemma. Hade en jättetrevlig kväll med mina underbara vänner. Tacomiddag och sen massa prat och spelande. Massa mys, man borde fan ha sånna middagar oftare! :P

Här kommer en sen dagens outfit. Hade inte detta på mig under kvällen, men under dagen ^^ På bilden passar vi på att ta en bensträckare i halmstad. Jobbigt att sitta still ju :P



Skjorta från Acne, leggings från Rut mfl, Linne från Ullared, mc-boots från skopunkten, väska från michael kors, ring från ms biljox och halsband från ur & penn.

I Skegrie

Nu sitter jag vid mina föräldrars dator hemma i Skegrie i Trelleborg. Idag blir det tyvärr seg uppdatering, kanske till och med hela helgen, men det är inte särskilt ofta jag är här, och då vill jag passa på att umgås med min familj och mina vänner.

Om en stund kommer några av mina kompisar hit på taco-middag, så ska ner och fixa med det nu. Tågresan gick bra och allt sånt där, supersegt dock. Dagens outfit kommer upp lite senare, och förhoppningsvis bilder från kvällen (om jag kommer ihåg att fota). ^^

Puss så länge!

Höst

Godmorgon! Nu är det höst ute minsann, regnigt och blåsigt och löven börjar bli gula. Mysigt tycker jag, då får man ta fram alla sköna stickade koftor ^^

Idag ska jag och Anna åka ner till Skåne och min familj. Det var tal om att åka igår, men det hanns helt enkelt inte med. Idag ska jag ha lite kompiskalas, och det ska verkligen bli kul att se alla igen! Gud vad jag saknat mina vänner!

Nu ska jag vara lite vettig och klä på mig och packa lite och så Vi hörs senare!

Shoppat

Här kommer lite bilder på det jag köpte idag ^^



Min söta klänning från Odd Molly :*



Skjortan från Acne



Mina fina nya skor! Fick typ världens största påse xD



Nya MC-boots och kängor från skopunkten, 475 spänn för båda! :)

Dagens outfit

Här har ni dagens outfit, tyvärr dålig bild :P



Klänning från Buklgarien, linne från cubus och leggings från MQ, halsband från H&M och armband från Lindhe.


Home

Nu är jag hemma igen efter en lång shoppingtur. Blev två par skor på skopunkten, ett par skor och en skjorta från Acne och en klänning från Odd Molly. Haha tusan vad jag handlade idag! ^^ Bilder kommer, men först mat. Jag är starving!

Shoppa!

Nu drar jag iväg en shoppingrunda hörs senare!

Valet

Ska rösta idag, ingen större överraskning att det blir någon av de rödgröna va?


Död

Nu har vi blivit av med vår stora otympliga garderob. Några gubbar från en secondhand butik var här och hämtade den och lite andra grejer. Det var nice att bli av med den ^^

Nu sitter jag här och dör av mensvärken och väntar på att Anna ska komma hem så vi kan laga lite lunch. Ska gå och hänga tvätt nu, haha. Puss på er!

Pepp

Gud vad jag är på gång! Har precis duschat, och innan det har jag hunnit köra en maskin tvätt, handtvätta bhar, plocka in i diskmaskinen och plocka undan en del. Ska fortsätta nu medan jag väntar på att mackorna jag tog ut ur frysen ska tina ^^ Känner mig grymt pepp idag, underligt men trevligt :P

Godmorgon

Usch vad jag hatar mensvärk! Det borde fan inte finnas, ibland skulle man fan varit kille..

Nej nog med gnäll! Solen skiner, min nya kudde var superskön och jag sitter i soffan i min rosa pyjamas och slappar. Ska vara uppkopplad på skype sen hela förmiddagen ifall min grupp som är i skolan och jobbar, behöver hjälp. Skrev faktiskt ganska mycket till vårt arbete igår om man får säga det själv ^^

Jag är hungrig och seg, så det får nog snart bli lite frukost så man får någon energi :) Mellan kl 11 och 12 kommer några från en secondhand affär och hämtar vår garderob, så vi äntligen ska kunna göra om i extrarummet.

I övrigt ska jag hinna tvätta, ringa csn och städa lite nu under förmiddagen också, väldigt spännande :P

SD

Som dom flesta vet, finns det risk att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen, och det skrämmer mig. Jag hoppas att ni kära läsare, tar ert förnuft till fånga och inte röstar på SD på söndag. Visst vi lever i en demokrati, men deras rasistiska åsikter, och för min del nästan framför allt deras homofobiska åsikter gör mig så förbannad att jag nästan vill gråta.

Detta är taget ur en artikel från tidningen QX:

Björn Söder, är Sverigedemokraternas partisekreterare sedan 2005 och han står bakom flera homofobiska kommentarer.
”Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa som helst att känna avsky och få kväljningar är idag helt normala beteenden”, skrev han 2003. ”Dessa sexuella avarter är inte normala", menar han i partiets nättidning under Stockholm Pride 2007. Björn Söder jämställde homosexuella med pedofiler och folk som har sex med djur och han kallade Pride för "det perversa homosexevenemanget". Han avslutade med ”Sverige behöver en moralisk upprustning för att åter kunna bli ett friskt och sunt samhälle”.


Känns trevligt att bli jämförd med en pedofil och sånt, verkligen trevligt. Känns också trevligt att han förnekar hbt-personer att skaffa familj. Jag fattar ärligt talat inte hur någon kan tycka så här, det är beklagligt och tragiskt att han är så inskränkt att han inte förstår bättre. Jag hoppas han någon dag blir bög själv, så han kan få känna hur det känns!

Armband

Detta söta armbandet fick jag i födelsedagspresent av Anna (plus shoppandet då). Tyvärr blev det inget bra bild, får ta en bättre nån dag, men sött är det! Det är från Lindhe, och det är en katt gjord av keramik ^^


Dagens outfit

Idag har det varit kallt och ruggigt, och då åkte höstkläderna fram! Pälskragen köpte jag igår, så man kan säga att det var en present från min flickvän :P



Kofta från Gina tricot, pälskrage från H&M, skinnhandskar från Topshop, leggings från H&M, skor second hand, och väska från Michael Kors.

Pluggplugg

Har precis tittat på idol och ätit middag samtidigt som jag pluggat lite till vårt grupparbete. Går riktigt bra om jag får säga det själv ^^

Hittade förresten en bra kudde, jättemysig. Passade dessutom på att köpa klädskydd eller vad det heter, som man har runt kläder så de inte bleks och sånt, och två stekpannor.

Jag var tvungen att testa kudden jag ville köpa, och när det inte fanns någon säng till hands, fick golvet duga ^^ Folk kollade lite konstigt men vad tusan :P



ikea

Nu blir det en tur till ikea för att köpa en ny kudde så jag slipper vakna med stel nacke! Puss på er!

Home sweet home

Nu var jag äntligen hemma igen! Har lite läxa tills i morgon eftersom jag inte kan komma till skolan då, att jag ska skriva ner allt jag kan få reda på om lean production eller vad tusan det hette. Tyvärr skittråkigt, men men, man får göra det så intressant man kan!

Är så glad över att vara hemma bara. Har värsta mensvärken och känner mig allmänt gnällig. Ska lägga mig på soffan nu och läsa det senaste nummret av Sofis mode och käka cheesecake innan jag måste städa och plugga och sånt :P

i skolan

Sitter på biblioteket i Alingsås och bråkar med världens krångligaste uppgift. Jag hatar offeciellt organisation och ledarskap!

Morgon

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni sovit lika gott som jag, jag sov som en sten i natt. Vaknade till och med innan klockan ringde. Inte för att jag var pigg och redo att gå upp då, jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om, men nej. Nu är jag påklädd och färdig för skolan. Har datorn med så får se om det kommer upp några inlägg under dagen. Annars hörs vi senare under dagen! Ska dock till Ikea efter skolan och köpa en bättre kudde så jag slipper vakna med världens stelaste nacke varje dag.

Puss på er så länge!



Så här ser jag ut idag, men min nya långkofta från Gina tricot.

gonatt

Nu ska jag sova, efter en lång dag. Ska bli galet skönt! I morgon är det upp tidigt som gäller för att släpa sig till skolan och göra ett grupparbete. Gonatt bloggen!

Hemma igen

Så nu är jag tillbaka efter världens längsta dag på stan. Först blev det frölunda torg, sen nordstan och sen blev det äta god mat på restaurang med Annas mamma, syster och farmor. Sen blev det lite mer stan med Annas syster.

Nu är jag trött som en gnu, och Anna ska ge mig helkroppsmassage, men först ska vi äta cheesecake :)

hejs

Nu håller jag på att baka en cheesecake som vi ska festa på i kväll. Ska snart bege oss in till stan för frukost och shopping. Först blir det ett snabbt stopp i nordstan, och sen åker vi vidare till frölunda torg. Hörs senare!

Gina

Hittade den här på Gina tricots hemsida. Funderar på att köpa. Vad tycks? :)


Lanvin för H&M

Lanvin kommer göra en kollektion för H&M, som kommer släppas om typ 6 veckor. Jag vet inte om jag är efter eller något, men glad är jag i alla fall. Jag vet någon som kommer hänga på låset när den släpps!

Grattis till mig!

Godmorgon!

Nu är jag gammal. Alltså grattis till mig själv på 20-års dagen! ^^

Idag blir det inte mycket uppdateringar, jag fick bästa presenten av Anna; en shoppingrunda där hon betalar :P Så ni kan ju tänka er vad jag ska göra idag? xD Fick dessutom ett grymt fint armband i keramik från något nytt märke som hette Linde. Visar det sen!

Webcam

Jag har fattat mig på webcamen ^^ Den har roliga effekter också :P
Haha sitter här i min hello kitty pyjamas. Som ni kanske listat ut gillar jag Hello kitty. Köpte ett skydd till datorn med hello kitty på också :P Ett silvrigt, men det visar jag i morgon :P



Ny!

Vet ni? Just nu sitter jag och skriver från en annan dator, nämligen min nya minidator! Den är jättesöt, skitliten och rosa, och väger typ ingenting. Jag är kär helt enkelt ^^

Man kan säga att det var min födelsedagspresent till mig själv. Fyller nämligen 20 år i morgon. Jag är gammal!!!

Anna och jag åkte till stan för att käka middag och kolla runt lite, men kom inte förrän om typ en timme sen. Letade runt över typ hela stan efter en dator som inte var svart och tråkig. Men hittade en till slut, en kvart innan affärer stängde.


Fixar

Fy bubblan vad slut jag är! Vi har precis fått klart nere i källaren, och lyckats pressa in en enkeltsäng in i vårt lillöa förråd. Problemet med att göra det är att gången mellan alla förråd är så tokigt smal för ändamålet. Men tillslut, så gick det!

Nu dammsugar Anna i extrarummet, och snart ska kläderna få komma in. Tjohoo!


Nöjd

Det är grymt skönt att inte behöva vara i skolan alls denna veckan, alla våra föreläsningar är streamade, det vill säga, att jag kan titta på dom hemma i soffan. Dock måste jag sätta mig och läsa en massa kurslitteratur i veckan. Ligger efter som tusan, har inte fått alla böcker än, så ska se till att fixa dom!

Nu ska jag klä på mig och sen ska vi bege oss ner i källaren och göra plats för en säng där. Sen blir det till att röja ordentligt! Vi ska vara så duktiga så idag ^^

Hoppas ni har en bra dag söta läsare!

morgon

Godmorgon!

I natt har jag drömt en jäkla massa konstiga saker. Jag har drömt om loppisar, bajs, långtidsparkeringar och musikaler för att ta några exempel. Lustigt när man hinner med så mycket på en natt ^^

Ute är det grått och trist, och här inne är det fullt med kläder i hela vardagsrummet. Ska snart sätta igång och jobba på dressingroomet, men måste få bort lite grejer först. Tänkte skänka bort Annas garderob, men stadsmissionen hämtade inte här förrän på onsdagar, och dom kunde inte komma förrän nästa vecka. Känns lite.. otacksamt xD

Men men, får väl se om det finns någon annan som tar emot den, för vi måste nästan få ut den idag. Någon som vill ha en garderob? :P

Pizza!

Nu har vi precis satt ihop klädställningar till dressingroomet (eller hur man nu böjer det? :S). Har hängt på alla mina kläder också för att testa hur det ser ut, så nu står allt mitt på golvet i vardagsrummet. Ska ta tag i det där bättre i morgon, börjar bli dags för sängen nu.

Annas och min pizza var jättegod förresten! Tänkte dela med mig av receptet:

Valfritt bröd (jag tog hönökaka och Anna tortilla bröd)
Dolmio clasico pastasås
Stekt aberguine med salt
Oliver
Vitlöksklyftor
Gul paprika
Pizzakrydda
Mozzarella





Helt vegetariskt, billigt och jättegott! Det smakar bättre än det ser ut ^^

Muskler men ryggont

Jävlar vad det ska vara tungt med ikea möbler! Eller kanske... jävlar vad dum jag var när jag envisades med att jag visst kunde bära hem mitt blivande sminkbord själv. Jag menar, 15 kilo låter ju inte så tungt, men det är det. Otympliga dumma paket! Men men.. nu sitter jag i soffan och Anna lagar mat till mig. Pizza, mums!

Ikea!

Nu har jag piggnat till lite och sitter och käkar rostbiff och potatissallad. Det är så gott att jag tror jag hade kunnat leva på det. Fast hade nog velat ha lite grönsaker då också, sen hade jag kunnat leva på det! :P

Nu har vi vilat lite, och snart ska vi åka i väg till Ikea för att köpa lite saker till vårt blivande dressingroom. Ser fram emot det! Ni märker att jag gillar Ikea, var ju där nyss nästan ^^ Men vi bor typ 15 minuter från närmsta varuhus, så det är ju rätt lätt att åka dit :P



Bjuder på en grymt charmig bild från New York. Gud vad jag längtar tillbaka dit! Anna och jag har sagt att vi ska spara så mycket vi kan så att vi kan åka dit igen till sommaren.

Tröööööööött

Jag är helt totalt död. Stendöd typ. Det ringer ärligt talat i öronen, och tystnaden här hemma känns så högljudd på något vis. Det gick bra på loppisen, inga problem för oss att få bord. Blev av med precis allt vi hade med oss! Vi skänkte bort en del saker, men vi behövde inte ta med något hem. Dessutom tjänade vi in typ 500 spänn dessutom som ska gå till att göra om vårt extra rum :P

Nu ska jag sova middag. Det behövs fan!

Tidigt

Ugh vad tidigt jag är uppe! Vi ska stå på loppis idag för att bli av med allt skit som ligger och skräpar i lägenheten, men vi har inte fått svar från om det är lediga platser på loppisen eller inte, vilket är ganska irriterande. Men men, ska försöka få kontakt med dom så får vi se hur vi fixar det.

Puss på er, vi hörs senare under dan!

O-gnäll

Nu är jag mindre gnällig. Jag har fått i mig lite mat, ibland är det allt som behövs ^^ Nu håller jag och Anna på och rensar bland sakerna i vårt extra rum så att vi snart ska kunna göra om det till dressingroom :P Måste ut med en hel del saker för att det ska kunna bli något ^^

Gnäll

Död och sjukt illamående. Ikväll blir det soffan, och mycket vila. Tur att det är the city på tv i alla fall, lite tröst till gnäll-kajsa.

Duktiga

Nu har jag och Anna varit duktiga och rensat bland massa grejer i både källaren och lägenheten och hittat massa skit. Så vi har bestämt oss för att stå på loppis i morgon, och sälja saker jättebilligt för att bli av med så mycket som möjligt, och sen skänka bort en hel del. Vi vill bli av med saker!

Nu ska vi snart en runda till maxi och köpa lite middag och kanske något lördagssnask. Är sugen på glass ^^

Loppisfynd

Så nu är jag hemma igen. Gud, ännu en shoppingtur som blir så mycket längre än den var tänkt att bli! :P Idag har jag och Anna varit runt på massa secondhandaffärer och loppisar och kollat runt. Jättemysigt har det varit! Vi har gått genom typ halva stan ^^

Jag har gjort några grymma fynd. Jag hittade en äkta Odd Molly topp på loppis för 10 kr!!! Odd Molly för 10 kr!!!



Så söt och enkelt till ett par jeans liksom :P Bästa fyndet nånsin typ ^^ Har velat ha nån sån här jättelänge, men dom är så dyra att köpa, även på typ secondhand eller tradera. Skitnöjd är jag!



Hittade även den här söta ringen för 5 kr. Den sen verkligen ut som ett armbandsur, även runt om på ringen för den går som en armlänk.


Helg!

Godmorgon söta läsare!

Skönt med helg idag, inte sant? Inte för att det spelar mig så stor roll som inte går i skolan varje dag ändå, men lördagar är man ju garanterat ledig så :P

Nu ska Anna och jag fixa någon frukost, och sen ska vi iväg till saronkyrkans second hand. Dom har bara öppet på lördagsförmiddagar och typ torsdagar, så det gäller att passa på! Dom har skitmycket kul grejer där, så ni göteborgare som inte har något att göra idag kan ju åka dit. Dom stänger kl 1. :)

Bjuder på en fin, random bild ^^

Saknar min syster, tur att jag ska träffa henne snart! :) <3


Bloglovin

Sitter och bråkar med min bloglovin. Tycker ni ska följa mig!

Följ min blogg med bloglovin

Älsklingen

Min flickvän är världens sötaste och lagar middag till sega mig medan jag tittar på idol. Har krupit upp bekvämt i soffan. är död som tusan efter min långa shoppingdag, så nu är det skönt att slappa lite ^^

Dock kan inte min älskling vara seriös på bilder xD


Söt borste

Så här ser min supersöta borste från H&M som jag köpte igår ut förresten :P


Dagens outit

Så här såg jag ut idag :)

Stickad kofta som varit mammas, skärpet har varit mammas eller pappas, leggings från H&M, Linne från Rut mfl, stövlar från skopunkten, halsband från Mi laj ki, och väska från Ullared.


Shoppat

Jäklar vilken shoppingtur det blev! Hittade massor av snygga grejer :)

Hittade världens sötaste ullkappa på stadsmissionen, för bara 250 spänn!

Bok från stadsmissionen, skoformat läppglans från lagerhaus, sparbössa för shoppingsparande från lagerhaus, deo från dove, massageskor från bolagret och skinnhandskap från topshop.

handskarna :)

Köpte denna mysiga kofta och det söta linnet på Gina tricot :)


På väg!

Nu drar jag till stan en runda. Ska besöka både Topshop och Lindex, har blivit inspirerad nu :P
Dagens outfit kommer upp när jag kommer hem!
Puss på er så länge!
 

Topshop

Hittade lite söta saker på topshop, vad tycks? :)

40 £

65 £

70 £


Gomorron!

Höstrusket har kommit hit, och det gör mig på strålande humör! Älskar när det är så där ruggigt så man får klä sig i mysiga varma koftor och halsdukar. :) Så mysigt!

Ska till stan en runda sen och leta efter lite snygga kläder, får se till att köpa en halsduk bland annat :P

Sov sött!

Nej vet ni vad? Nu kallar min varma och sköna säng på mig. Är så sjukt trött idag, så ska bli skönt att sova tidigt. Imorgon ska jag kolla på en föreläsning här hemma i soffan, och sen ska jag på en lite större shoppingrunda!

Godnatt sötnosar!

Lindex-favoriter

Satt och funderade på att jag alltid besöker samma butiker när jag är i stan och ska shoppa. Så tråkigt! Tycker ju att jag har sett allt flera gånger redan. Därför satte jag mig och kikade runt lite på Lindex sortiment. Där är jag nästan aldrig, men det får nog bli ändring på det :P

Den transparenta trenden håller i sig! 299 kr


Jag älskar skinndetaljer och jag älskar leggings - bästa kombinationen som finns! 199 kr

Vitt funkar fint på hösten också. 249 kr

Jättesöt väska men ändå cool :P 149 kr

Så sött! Berlockarmband är det sötaste du kan ha på din arm! 69,50 kr


Sött och salt på samma gång! 69,50 kr

Älskar detta! 79,50 kr


Vad tycks? :)


kvällen

Nu är jag tillbaka. Ni kanske undrar var tusan jag har varit, det undrar jag också typ :P Jag och Anna åkte in till stan för att kolla runt lite i affärer och för att käka på en av våra favoritrestauranger. Hittade inte mycket i stan, bara världens sötaste borste, visar den i morgon för nu är jag för trött.

Sen när vi kom till restaurangen visade det sig att den lagt ner! Sorg! Dom hade bäst tapas i hela Göteborg. Vi hittade i alla fall en annan restaurang, tror den hette svea, och vi bestämde oss för att äta där i stället.

 Vi väntade skitlänge på maten, och servitriserna var otrevliga. Dessutom kom dom med fel mat till mig. Då hade vi suttit där i 40 minuter och så lagar dom fel mat så dom får börja om igen. Och vi var ändå dom enda gästerna som åt där :/ Sen när vi skulle betala fick vi det för halva priset, jag frågade om vi inte fick det billigare xD

Nu är jag trött, så ska slappa lite framför TVn innan jag sover tror jag :P

Inredning

Anna och jag sitter och funderar vad vi ska göra med det tredje rummet i vår trea. Ett är ju vardagsrum, och ett är sovrum, och det tredje rummet har vi haft som något slags gästrum/förråd. Men nu är jag trött på att ha ett rum som inte används mer än typ 4 gånger per år, så vi funderar på att göra om det till dressingroom/pysselrum. Får se hur det går, blir kanske en tur till ikea sen.

lunch

Nu är jag hemma från skolan och har hunnit äta lunch. Jag var lite dålig och var och köpte pizza. Så onyttigt, men så gott! Speciellt med oxfilé, mums!

Sitter och myser med min katt Molly i soffan nu. Lucy bara skriker hela tiden, och det är så tröttsamt! Vet inte riktigt vad jag ska göra med henne. Anna är bättre på sånt.

Nu ska jag ringa mina fiender csn och se hur det går med mina pengar. Puss puss!

Morgon

Gomorron!

Jag måste vara en av jordens mest morgontrötta. Jag satte klockan på 8 men orkade inte släpa mig upp förrän typ halv. Som tur är är jag snabb med att göra mig i ordning, och nu sitter jag här påklädd oh klar, saknar bara ett par strumpor och sen är jag färdig att åka ^^

Skönt med kost dag i skolan idag! Har en föreläsning mellan 10.15 och 12.00 och sen har jag en streamad föreläsning i eftermiddag, men den kan jag titta på hemma i sängen om jag vill :P I morgon är jag ledig dessutom, jättenice! Dock måste jag få tag i alla böcker jag ska ha, för jag ligger efter med litteraturen. Svårt att läsa utan böcker liksom :/

Nej, nu ska jag gå och hitta dom där strumporna, och sen sticka i väg mot spårvagnen. Ha en bra dag så hörs vi!

Rekord!

Såja, nu var det dags för sängen. Ska upp 8 i morgon för jag ska vara i skolan 10.15. Kollade precis min statistik och såg att 115 personer läst min blogg idag, plus att jag haft grymt många sidvisningar. Det är rekord faktiskt, och verkligen jättekul! :) Fortsätt läsa gott folk!

Nu ska jag sova, puss puss!

Skånefruar

Hahaha sitter och tittar på skånefruarpå kanal5. Det är så jäkla kul, en som haft körkort sen 1980 men aldrig tankat förr. xD Extra roligt eftersom det utspelar sig i mina hemtrakter. Jag kommer från Trelleborg, som ligger mellan höllviken och malmö där det spelas in typ, så det är kul att se sina gamla hemtrakter på tv ^^

Ååååh vad jag är sugen på att shoppa! Hittade den här snyggingen på asos.com, och funderar på att klicka hem den! :P Oj vilken konstig bild det blev nu..


Nya tröjan

Den här tröjan köpte jag på Gina tricot idag. Jag var lat och orkade inte prova den i affären så köpte den ändå. Men när jag testade den insåg jag att formen på den var underlig och inte som jag hade tänkt mig. Kanske lämnar tillbaka eller bytar den. Vad tycks?


Dagens outfit

Nu är jag hemma igen, åkte inte direkt till maxi, jag och Anna tog en vilopaus först :P Nu har vi i alla fall varit duktiga och handlat lite mat. Här kommer en dagens outfit :P

Jacka från Burberry Prosum som jag köpt vintage, tunika från indiska, jeansleggings och väska från Ullared, halsband från H&M och skornasom jag köpte igår på myrorna.


Hotell!

Nu har jag och Tina äntligen bokat hotell :) Det blir Mornington Hotel på östermalm, perfekt läge för oss!
Blev inget lyxhotell som jag egentligen ville denna gången, hittade inte några till oekj priser eftersom vi bokade så sent, men här såg det också fint ut! :)

Ska släpa mig i väg och handla mat om en stund, jättekul verkligen xD


Design

Jag borde sova middag, för jag är helt död. Blir alltid det om eftermiddagarna ^^ Nej usch, inte gnälla, jag är på bra humör :) Solen har stårlat hela dagen, men nu har molnen dragit in och det ser ut som om det ska börja regna. Trevligt tycker jag, älskar regn, så länge man slipper vara ute i det förståss! :P

Har funderat lite på min blogg-design. Vad tycker ni om den? Och om jag skulle byta, hur skulle den se ut? Är det någon som är värsta bra på det där med designer som har lust att hjälpa mig mot länkning, så säg bara till! :)

Tandläkare och Gina tricot

Nu är jag hemma igen. Jag hade inga hål, så det var lugnt :) Passade på att ta en liten runda i stan. Gick längs kungsgatan, och spontanköpte en stickad tröja från Gina tricot som jag velat ha ett tag men inte hittat i min storlek. Visar den sen :)

Nu ska jag göra lite lunch och sätta mig och titta på hotell i stockholm. Ska försöka stå ut med Lucys grymt irriterande skrik också. Det är ju synd om henne, men det är jobbigt att stå ut med..

Hörs senare!

Föreläsning i soffan

Godmorgon!

Just nu sitter jag hemma i soffan och tittar på en föreläsning. Jag gillar att läsa delvis på distans ^^ Har gjort det lite lyxigt här för mig med 70 % choklad och juice. Härligt när man kan göra saker samtidigt, och pausa och sånt. Underbart! :) Just nu lär jag mig om marksföring :)

Ska till tandläkaren om typ två timmar. Hoppas på att jag inte har några hål, men det skulle tyvärr inte förvåna mig. :/ Men men, tänk positivt Kajsa!

Sweet dreams

Nu är det dags för sängen. Anna har stått här och stampat ett tag nu för att få mig att gå och lägga mig med henne. Vi lägger oss alltid samtigit, så det gäller att kompremissa.

 Har suttit och kikat runt på Asos.com. Köpte Sofis mode idag, och då medföljde en kod för att få 20 % rabatt. Har ändå varit sugen på att beställa ett och annat därifrån så tänkte passa på. Men det får bli i morgon det!

I morgon är jag ledig, och så ska jag till Tandläkaren. Jag och Tina ska även boka hotell inför blog awards, vi hade helt glömt bort det typ xD Men men, så i morgon ska det bli gjort!

Godnatt läsarna!

Idol

Satt precis och tittade på idol audition på TV. Haha finns det något bättre? :P Dock lite för få dåliga, dom är ju lätt roligast ^^ Mer sånt tack!


Dagens outfit

Här har ni en dagens outfit ^^

Klänning från Tommy Hilfiger, kofta från Gina tricot, Converse, leggings från H&M (haha ni har nog lärt er nu att alla mina basleggings kommer därifrån), och väska från Gina tricot.


shopping

Nu är jag tillbaka igen. Det blev en längre shoppingtur än jag hade räknat med. Gick inne i nordstan och tyckte att allt var så tråkigt där, jag hade sett allt kändes det som. Anna kom och mötte upp mig i stan och vi gick och fikade på a pice of cake. Jag åt världens godaste chokladboll ^^ Sen åkte vi till Järntorget för att besöka myrorna. Haha, jag var där inne jättelänge, till Annas förtjusning (not). Hade tänkt leta efter kläder, men kom där ifrån med två par skor xD

Det finns så mycket ful på myrorna! Det är fan otroligt! xD



Ett par svarta UGGs-liknande och ett par grå westerninspirerade boots blev det. Typ 200 spänn för båda, riktigt trevligt! :)

 


Mini goodiebag

Har förresten glömt att visa vad jag fick i en liten goodiebag förra veckan. Man kan beställa dom på goodiebag.nu om man blir medlem. Det är helt gratis, allt man gör är att berätta vad man tyckte om produkterna sen, det är bara tre kosta frågor.

Fick en liten ansiktskräm från Lumene, en body & face cream från nivea och ett doftprov från Calvin kleins doft one. Bara små förpackningar, men perfekta för handväskan :)

Nu ska jag dra in till stan en runda. Har pratat med csn så ska skicka in mitt brev och komplettera med intygen från skolorna sen. Jaja, får hoppas det går bra..

Hej så länge i alla fall!


Jäkla skit

Ååååååh vad det ska vara drygt att försöka få tag på folk på göteborgs universitet!!! Det är fruktansvärt svårt att få tag på någon som svarar, ännu mindre rätt person, för man blir bara vidareskickad hela tiden. Ska inte till skolan idag, måste bli klar med detta först. Sen blir det att ta tag i böckerna.

När jag klarat av detta, och blivit klar, då ska jag minsann unna mig att åka till stan och shoppa! Känner att belöningar kanske är bästa sättet för att få mig att ta tag i det här skitet :P

Sömn

Gomorron!

Åh vad det är skönt att få sova till man vaknar! Man värdesätter verkligen sömn när man börjat vänja sig vid att väckas av en tjutande väckarklocka. Helt underbart att få sova ut! Därför är jag på strålande humör nu! Jag vet att jag har mycket att ta tag i idag, och det ger mig en viss panik, men det är väl bara att ta sig samman.

Vet fortfarande inte om jag ska hinna med att åka till Alingsås och föreläsningen också. Känns lite väl mycket liksom. Jag har insett det, att efter min sjukskrivning och allt som hänt, orkar jag inte jättemycket, och då gäller det att priroritera. Känns som att det borde vara bättre att få klart allt skit med csn och böcker som jag inte har och så innan. Får se hur jag gör!

Nu ska jag sätta igång med lite vettiga saker, usch, känns jobbigt. Men men, önska mig lycka till!

Kväll

Har varit dåligt med uppdatering på bloggen idag ser jag. Har varit upptagen i skolan, och sen när jag kom hem har jag varit ofärskämt trött. Ska lägga mig tidigt idag. Just nu håller jag på att titta på Filips och Fredriks nya serie lite sällskap. Den är ganska underhållande ^^ Ska lägga mig efter det tror jag.

Går nog inte till skolan imorgon. Har bara en föreläsning i organisation och ledarskap, men har inte böckerna än, och eftersom jag inte har n¨ågot lektionsunderlag liksom, skaffar jag det först. Dessutom måste jag jaga efter mina gamla skolor i morgon för att kunna skicka till csn så jag kan få pengar. Det måste jag göra före allt annat för annars kan jag ju inte plugga kvar.. Man måste ha pengar för att kunna leva ju.. Men men, får fixa lite skit i morgon helt enkelt och läsa på egen hand.

Dagens outfit

Så nu är jag äntligen hemma och har placerat mig i soffan. Har fruktansvärt ont i huvudet, åt bara en fralla på hela dan, för jag trodde inte vårt grupparbete skulle ta den tid som det gjorde. Men det gjorde det! Så drygt! xD

Men men, äntligen hemma i alla fall. Är helt slut, så nu blir det soffan och vila!




Leopardmönstrad t-shirt från Gina Tricot, leggings från Rut mfl, converse, jacka från Ullared, armband från H&M och Klockhalsband fått av mormor.


På väg hem!

Har äntligen slutat skolan nu... 5 timmars grupparbete tar på en!
Nu blir det mat på stan med min älskling :)
Hörs sen!

morron

Jag vaknade faktiskt av mig själv idag, innan klockan ringde. Den ska inte ens ha ringt än, så jag börja dagen med att ta det lugnt, och det är ju alltid skönt. Sitter och myser med Lucy i soffan nu, hon är så olycklig när hon löper stackarn.

Nu ska jag surfa runt på alla mina sidor och kolla läget, och sen ska jag gå och göra mig i ordning. Ser höstigt ut ute, så får se vad jag hittar på för kläder :P

sova

Nu blir det sängen för min del. Är galet trött (som vanligt) och ska dessutom upp i tid i morgon för att åka till skolan. Vad jag fattat det som har vi en föreläsning och något grupparbete, och det känns ju ganska soft. Kommer bli lite tråkigt att höra alla prata om i fredags eftersom jag ville men inte orkade och kunde följa med. Men men, hoppas dom hade det kul i alla fall :P

Godnatt sovgott söta läsarna!

Min garderob

Före




Efter



Vad tycks? ;D


paus

Nu är det dags för matpaus i städandet! Vi kör på tapas idag igen, men det var ju så gott och enkelt att göra :P Är helt trött av städande och grejer ju ^^ Orkar verkligen inte gå upp och åka till skolan i morgon. Men men man får väl ta sig samman..

Hemma

Fan vad tänkte jag egentligen pånär jag åkte till ikea en söndag? Miljoner människor, mest barnfamiljer. Av någon anledning skrek typ samtliga ungar på varuhuset också, hur kommer det sig egentligen? Men men, nog klagat!

Fick köpt en del bra grejer. Köpte en massa lådor till min garderob och till mitt sminkbord, köpte en smart hängare där jag kan ha alla mina sjalar och en massa typ lådor/avdelare som jag ska ha för att få ordning på strumporna och trosorna. Dessutom köpte vi en hylla till källarförådet, ett diskställ, en haftpistol och batterier ^^

Nu sa jag sätta igång och röja och sortera inne i garderoben. Före och efter bilder kommer!



Blev trött i benen så fick sätta mig och vila i en monter ^^ Ignorera det faktum att det ser ut som jag har jättevalkar - det har jag faktiskt inte. :P


Ikea

Nu ska jag och Anna dra till Ikea. När ja städade min garderob igår insåg jag att den inte är särskilt praktisk och organiserad. Så nu ska vi iväg och köpa lite bra förvaring och sånt annat kul :P Hoppas ni får en fin eftermiddag!

Godmorgon!

Gomorgon bloggen!

Det är skitfint väder ute, får försöka gå ut lite idag. Var inte det alls igår typ för vi bara städade hela dan xD Är grymt shoppingsugen, så ska nog släpa mig in till stan och kolla runt lite. Inte för att jag direkt har råd att köpa nått men man kan ju kolla :P

Sova sova sova!

Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen. Är så trött att det känns som att ögonen ska sprängas om dom är öppna mycket längre. Är dock shoppingsugen (är alltid det på konstiga tider). Hoppas kunna ha kraft och ork att släpa mig in till stan i morgon och titta i lite affärer. Blir dock deprimerad eftersom jag egentligen inte har råd att köpa något på grund av csn dumma nya regler! Morr! Men men, ska se till att skicka in massa papper och brev till dom på måndag så får hoppas det löser sig.

Godnatt sötnosar!

Tapas

Jag och Anna har precis ätit hemmagjord och påhittig tapas :P Skitgott, men dålig bild ^^


Onsdagens outfit

Hittade äntligen min datorsladd! Här har ni en bild från onsdagens middag ute med några klasskompisar. Tyvärr ingen jättebra bild, men men :P




Klänning och leggings från H&M. Minsta möjliga rosa (för att passa klädkoden) i armbandet. Vet inte vart det kommer ifrån, kanske någon kompis eller min syster som gjort det. :P

Inget särskilt

Kom precis hem efter att ha varit en runda på maxi och handlat. Gud vad ansträngande det var! När jag är sjuk är minsta lilla rörelse jättejobbigt, och jag sitter här och svettas här.

Lucy löper och går runt och skriker. Hon är jättesöt, men ganska irriterande också. Haha, en riktig kåtkatt. Hon har dessutom valt mina leopardballerinaskor som sexpartner.

Nu är det en paus i städningen. Både jag och Anna sitter här och slappar i soffan nu. Var tänkt att vi skulle på bio idag, men det orkas inte med. Längtar tills jag blir frisk så att inte allt är så himla jobbigt! xD

Duktigt!

Känner mig riktigt duktig som håller på här och sliter. Fint blir det i alla fall! Håller just nu på att städa i min garderob, och har satt in en lite byrå där så jag får plats med mer saker :P Lucy vill hela tiden gå in i garderoben trots att hon inte får. Klädgalnare katt får man leta efter! xD

Storstädning

Nej, usch och fy och blä, men idag ska jag och Anna ha storstädning hemma. Kanske blir vi äntligen av med röran, det är helt extremt. Hatar att städa! Men ja, alla gillar väl att ha det fint?

TVn står på här i bakgrunden. Är något program om hon Susan Boyle som var med i brittains got talent. Gode gud vad hon sjunger bra! Jag ryser fan! ^^

Söt!

Är grymt sugen på den här. Söt och rosa är så min stil helt enkelt ^^ Vet dock intre hur det blir med pengar och sånt nu eftersom csn är dumma, men får helt enkelt sätta mig och forska kring det.


Minidator

Godmorgon bloggen!

Solen skiner och jag är på strålande humör trots snor och csn. Sitter och funderar på om jag ska köpa en minidator. Kände att det blir så mycket att anteckna om man ska skriva för hand när man har föreläsningar, och då hade det varit väldigt skönt att kunna skriva på datorn i stället. Känns som att det går mycket fortare! Dessutom kan jag blogga lite oftare då, haha under tråkiga föreläsningar till exempel :P

Nej, ska sätta mig och kolla runt vad det finns för priser på datorer och sånt. Puss puss!

Natti

Nu ska sjuk-kajsa gå och lägga sig och sova! Är trött så jag knappt vet vad jag heter. I morgon ska jag försöka städa lite, så att det ser lite mindre ut som om en bomb slagit ner. Kanske ska jag och Anna på bio också och se i rymden finns inga känslor. Får se om jag orkar gå ut alls i morgon, men men, sov-time. Godnatt!

Valet

Hahahaha! Såg precis en grymt underhållande mellan FI och sverigedemokraterna på youtube. SDs ledare är sååå borta, han bara ändrar sin fakta hela tiden! 95 % 50 % Nästan 50 %. Hade dom pratat längre hade det väl blivit 10 % till slut! xD Dessutom gick han fint till anfall varje gång han inte kunde svara: "Du jämför ju svenska män med tallibaner!". Haha, ärligt alltså.. xD

http://www.youtube.com/watch?v=BtPRR0vfRy0

Nej till alkohol

Läste precis i Fokis blogg att hon inte dricker alkohol. Bra med en stor ungdomsprofil som står upp för att hon inte dricker. Speciellt eftersom att många ser upp till storbloggarna, och tar efter dom.

Jag dricker inte alkohol. Jag tycker helt enkelt inte om det, och jag ser inte heller någon anledning att göra det. Jag gillar inte effekten alkohol har på folk heller, många beter sig så konstigt när dom är fulla. Jag skulle inte vilja bete mig så där, och sen inte minnas det dagen efter. Eller må så fruktansvärt dåligt när jag vaknar sen.

Jag kommer nog aldrig gilla alkohol, och jag har ändå smakat det mesta. Jag kan gillar att dricka typ en halv xcider, dom med kaktus är goda, men efter typ en halv börjar jag bli trött på smaken. Tycker alkohol är så beskt på något vis.

Nu förtiden dricker jag inte ens en cider nån gång ibland, utan kör helnyktert. Jag går på tabletter, och det känns inte å trevligt att blanda. Är inte särskilt sugen på att magpumpas eller något!

Det enda jag tycker är sorgligt är att det känns som att folk i min ålder ser att supa som typ det enda sättet att umgås. Jag vill ju inte hamna utanför liksom för att jag inte dricker, för det är ju ett faktum att det är socialt att dricka. Men jag skulle aldrig börja supa bara för att känna att jag är med i gänget liksom, då är jag hellre tråkig. Inte för att jag behöver vara det, jag kan ha kul ändå. Önskar dock att jag hade fler vänner som inte drack, finns ju så mycket annat att göra! Är ine jätteförtjust att umgås med fulla människor, blir ofta så jobbigt då liksom :/

Fall inte för grupptrycket, drck bara om ni faktiskt gillar det :)

Gina

Är lite sugen på att shoppa lite på Gina Tricot :P Detta gillade jag på deras hemsida:

Snygg till en svart kjol, gärna av skinn och mönstrade strumpbyxor nu i höst.

Snyggt med färg! Nu till hösten verkar alla affärer ha en tendens att bara sälja grått och svart, men med denna klänningen syns man!

Super söt! Snyggt till ett par tighta jeans :)


Home again

Har precis kommit hem efter en runda i stan med Anna. Det blev bara en foundationborste och lite godis. Tänker inte följa med min klass ut idag, mår verkligen inte bra idag. Drygt som tusan.. Hatar att inte må bra!

Morrr...

Jag hatar csn. Nu är det inte säkert att jag får något studiemedel eftersom regeringen ändrat någon dum regel så att bara för att jag gått på universitetet fyra veckor, står det att jag inte fått något studieresultat. Men ofta att man hinner göra något på fyra veckor? Borde kanske hata regeringen i stället. Jävla dom!

Sjukig

Godmorgon bloggen!

Jag är officiellt sjuk. Min förkylning höll på att gå över, men nu tycks jag ha dragit på mig en till! Suck säger jag bara.. Sitter därför hemma i sängen nu i stället för på tåget. Känns jobbigt att missa saker, speciellt så här i början. Men ska som sagt ägna mig åt andra ganska viktiga saker också.

Känns som att jag tjatat mycket om mig på senaste. Det är ju min blogg, men ändå. Haha får slänga in något roligt modekollage eller något senare :)

Snark..

Nu är det fastställt, jag är sjuk och tänker inte gå till skolan i morgon. Ska försöka göra massa andra vettiga saker och bli frisk nog att gå ut med min klass. Ska försöka läsa i dom böckerna jag har så att jag hänger med i alla fall.

I morgon lovar jag att hitta datorsladden dessutom och lägga in några bilder! Är så tråkigt med bara text ju! :P

Nu ska jag fixa några saker och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag ska försöka att må lite bättre helt enkelt, är helt slut. :/

Godnatt sötnosar!

Död

Nu har vi varit duktiga och varit och handlat mat, och min söta flickvän är duktig nu och lagar mat. Själv mår jag inte alls bra.Har galet ont i magen, hosta som vägrar ge sig och massa slem och snor. Funderar på att stanna hemma från skolan i morgon. Ska ut med klassen imorgonkväll och det kan jag ju inte missa! Känner att eftersom allt kommer upp på internet sen så missar man inte så mycket.

Måste skaffa böcker, ringa doktorn, ringa csn och bli frisk. Så får se hur jag gör. Nu ska jag lägga mig och dö lite på soffan.

Blubbblubb

Nu är jag hemma efter en lång och påfrestande dag i skolan. Vi har haft organisation och ledarskap idag, inte världens mest intressanta precis. Var extremt segt att tvingas sitta still så förbaskat länge i taget! Jag kan verkligen inte koncentrera mig så länge. Får hoppas jag komer in i det snart, så det blir lättare.

Nu har jag parkerat mig i soffan och har precis käkat lite nötter och juice till mellanmål. Har fortfarande inte hittat min sladd till datorn så tyvärr inga bilder än så länge. Nu ska jag vila lite och sen ska vi åka och handla lite mat och sen göra middag.

Gomorron

Godmorgon!

Idag fick jag vakna en lite mer anständig tid, så idag är jag på lite bättre humör. Ska snart dra i väg till spårvagnen, ska bara packa min väska och så först.

Idag ska vi ha vår första riktiga kursföreläsning. Tror det var organisation och ledarskap, inte jättespännande alltså, men ser ändå fram emot att se hur det blir med föreläsningarna. Om det kommer vara svårt eller lätt eller hur det nu blir. Måste skaffa en del böcker idag också, men får se om jag hinner. Blir till att städa och sånt vettigt idag när jag kommer hem.

Puss på er!

Ooops

Slängde minsann inte i väg ett inlägg innan jag stack tidigare, var fullt upptagen och stressad med att försöka hitta min flickväns leg som hon slarvat bort. Dessutom skulle jag leta upp kläder till kvällens dresscode: klänning, högklackat och något rosa. Rosa var inte lätt alltså, jag har rensat bort allt det där, är liksom inget jag använder längre.

Träffade Johanna och Izabella och hennes pojkvän på Restaurang Viktoria och var och käkade. Anna var också med, och vi fick in henne trots avsaknad av leg. Dom andra skulle stanna kvar och dricka lite och så där, men jag och Anna åkte hem efter maten. Jag mår inte jättebra fortfarande. I morgon ska jag nog bara precis hem efter skolan och försöka ta det lugnt och slappna av. Dagarna går så fort! Snart är det ju helg!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag. Är fortfarande ett slemmonster och jag vill bli frisk! I morgon börjar vi inte förrän 10.15, och det är galet skönt. Behöver inte gå upp förrän typ 8 då, och det gillar vi :P

Godnatt alla!

Home

Nu är jag hemma igen efter den långa dagen i Skövde. Föresläsningarna hade jag ärligt talat kunna vara utan, för vi lärde oss inte mycket vi inte kunde redan eller kunde kolla upp på internet. Segt som tusan! Tur att jag har bra klasskompisar i alla fall :P Ska träffa dom om två timmar och gå och käka. Dom ska festa sen, men tror inte jag hänger på då.

Idag blir det ingen dagens outfit. Blev dyngsur i regnet så min fina kofta som gjorde hela outfiten ligger på tork. Hade den randiga nya från H&M och mina leggings med skinndetaljer med svarta converse till :P

Nu ska jag äta lite mellanmål och vila lite innan jag gör mig i ordning för att gå ut. Vi skapade en klädkod så måste ha klänning, högklackat och något rosa ^^

ugh..

Ännu en äckligt tidig morgon. Fattar inte vad vi gnällde om när vi skulle stå på loppis! Detta får ju en att få perspektiv på saker i alla fall ^^

Idag ska jag till Skövde högskola för att träffa mina lärare och så. Kan kanske bli intressant men hade hellre stannat hemma i sängen. Ska gå mot bussen nu snart för att sen ta mig till Gunnilse där jag får åka bil från :P

Hoppas ni får en fin dag!

RSS 2.0